Givarguiden drivs av den ideella föreningen Charity Rating. Mer information om oss som jobbar med Givarguiden och Charity Rating samt våra stadgar, årsredovisningar, verksamhetsberättelser, revisorns rapport, årsmötesprotokoll och allmän information om Charity Ratings uppdrag finner ni på www.charityrating.org.

 

Potentiella intressekonflikter

För att vara så transparenta som möjligt i vår verksamhet presenterar vi här vilka av organisationerna i Givarguiden som personer ur Charity Ratings styrelse eller anställda har eller har haft engagemang i.

Vill du veta mer om oss som arbetar med Givarguiden eller om vår styrelse? Klicka här

 

 

Mikael Ahlström, Ordförande

Mikael är grundare till Stiftelsen Chelha som stödjer Mattecentrum och Insamlingsstiftelsen Läxhjälpen och deltar därav inte i granskning eller betygsättning av dessa organisationer.

 

Anders Milton, Ledamot

Anders har tidigare varit ordförande för Röda Korset och sitter i styrelsen för Ersta Diakoni, stiftelsen Star for Life och Insamlingsstiftelsen Läxhjälpen och deltar därav inte i granskning eller betygsättning av dessa organisationer.

 

Charlotte Brandin, Ledamot

Charlotte har sedan 2002 varit VD för World Childhood Foundation i USA och deltar därav inte i granskning eller betygsättning av denna organisation.

 

Lena Linn, Ledamot 

Lena är sedan flera år aktiv styrelseledamot inom Rotary Club och deltar därav inte  i granskning eller betygsättning av organisationen Rotarys Läkarbank.

Share Button