...du kan också avgränsa din sökning genom att välja verksamhetsområde nedan.

Teskedsorden

Insamlingseffektivitet

93 %

Ändamålsandel

88 %

Totala intäkter

3 734 tsek

Storleksnivå

1

Demokrati

Stiftelser med offentliga stadgar tilldelas betyget grått. Givarguiden kan inte bedöma givarinflytandet i organisationen då stiftelser (till skillnad ...
Läs mer

Ekonomi

Organisationen har uppfyllt de krav som ställts av Givarguiden vad gäller intern och extern kontroll samt presenterat denna på hemsidan.

Transparens

Organisationen har uppfyllt de krav som ställts av Givarguiden vad gäller intern och extern kontroll samt presenterat denna på hemsidan.

Intäkter (tsek)

Organisation

Teskedsorden är en svensk stiftelse som arbetar genom aktiv dialog med barn och ungdomar för ökad tolerans och respekt människor emellan.

Organisation (tsek)

Anställda

Lön högste tjänsteman
 
0
tsek/mån
Personalkostnader, andel av totala intäkter
65
%
Antal anställda

Tre effekter

1

Läsning kan bidra till att ge ökade insikter om andra människor. 2015 har stiftelsen Teskedsorden distribuerat 100000 Alla borde vara feminister, 11000 Hur man botar en fanatiker, 4000 Vem är du? En bok om tolerans, 2000 Inte en främling till skolundervisning.

2

I Novus undersökning av Vem är du? En bok om tolerans visar 72% lärare att de har påverkat elevernas förhållningssätt mot varandra och 61% svarar att de upplever att självkänslan och medvetenheten ökat hos eleverna efter arbetet med boken.

3

80% lärare anser att självkänslan och medvetenheten ökat hos eleverna efter arbetet med boken Inte en främling. 95% vill rekommendera materialet till andra lärare. ”Boken är en spännande sammansättning av ett högst aktuellt ämne”.