...du kan också avgränsa din sökning genom att välja verksamhetsområde nedan.

Star of Hope/Hoppets Stjärna

Insamlingseffektivitet

91 %

Ändamålsandel

84 %

Totala intäkter

55 423 tsek

Storleksnivå

3

Demokrati

Stiftelser med offentliga stadgar tilldelas betyget grått. Givarguiden kan inte bedöma givarinflytandet i organisationen då stiftelser (till skillnad ...
Läs mer

Ekonomi

Organisationen har uppfyllt de krav som ställts av Givarguiden vad gäller intern och extern kontroll samt presenterat denna på hemsidan.

Transparens

Organisationen presenterar all efterfrågad information på sin hemsida för att skapa en komplett beskrivning av verksamheten.

Intäkter (tsek)

Organisation

Star of Hope / Hoppets Stjärna är en utvecklingsorganisation som arbetar med att förse barn som lever i fattigdom med utbildning, hälsovård och näringsriktig mat.

Organisation (tsek)

Anställda

Lön högste tjänsteman
 
44
tsek/mån
Personalkostnader, andel av totala intäkter
7
%
Antal anställda

Tre effekter

1

Sedan den 25 september 2015 har fem rumänska orter fått varsitt nystartat resurscenter där utsatta romer erbjuds utbildning, varma måltider, duschar, klädvård och vägledning i strukturella frågor.

2

Den 17 maj 2016 invigdes Soder Star, den största och enda fotbollstadion i sitt slag på Haitis landsbygd. Invigningen utanför Hoppets Stjärnas projektby Dano uppmärksammades nationellt i landet.

3

I Vitryssland har Hoppets Stjärna, via samarbetsorganisationen Belapdi och ett fyraårigt kampanjprojekt, bidragit till att staten undertecknat FN:s konvention om rättigheter för personer med funktionsnedsättning.